Slut med at drikke kedelig kaffe på stranden

Sommeren er over os lige om lidt, hvilket betyder, at man snart kan ligge på stranden hele dagen igen. Dog kan man ofte føle, at når man ligger der på stranden, så mangler man noget godt at drikke. Dette kan for eksempel være en kop kaffe. Kaffe fås i mange afstøbninger, der er både en latte, cappuccino, iskaffe og meget mere. Hvad du lige har lyst til, når du ligger på stranden, kan kun du vide. 

Brug en termokande

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan have kaffe med på stranden. En af mulighederne kan være, at du har det med i termokande hjemmefra. Dette er super smart, fordi kaffen på den måde holder sig varm, eller kold, hvis det er det du ønsker. En termokande fylder heller ikke særligt meget, og kan let ligge i strandtasken. Få inspiration til at lave god kaffe hjemmefra ved mokkaland

Køb det tæt på

En anden mulighed for, at du kan få din kaffe på stranden kan være at købe den tæt på, hvor stranden er. På den måde har du friskbrygget kaffe med dig derned. Problemet ved dette kan dog være, at det måske er svært at finde et sted tæt på, hvor der kan købes kaffe. Du kan heller ikke særligt godt gemme på det, når du kun har en to go kop at have det i, derfor er denne løsning ikke helt ideel. 

Prøv iskaffe

En anden lækker kaffedrik er iskaffen. Denne er let at have med sig, da den ikke skal holde sig varm, og derfor ikke behøver at være i en termokande. Den skal omvendt holdes kold, hvilket også nogle gange kan være en udfordring, hvis det er en meget varm sommerdag. Man skal også huske, at der ofte er mælk i iskaffe, det kan derfor blive ulækkert, hvis man har det med i en beholder, der ikke er på køl hele dagen.

Hav en køletaske 

En anden god løsning til at have madvarer med på stranden er at købe en køletaske. Dette gælder hvad end det er mad, kaffe eller andre drikkervarer, som skal holdes kølige. Dette er et rigtig smart køb, da man undgår, at ens mad bliver ulækker i løbet af dagen. Det er også ideelt, hvis du gerne vil grille på stranden i løbet af aftenen. 

Skal du cykle eller køre?

Der er også stor forskel på, hvilke snacks du kan tage med, alt efter om du er i bil eller på cykel. Hvis du skal køre i bil til stranden, er der ingen tvivl om, at det er lettere at have en køletaske med. Hvorimod en cykeltur hurtigt kan blive svær med en masse kopper kaffe i hånden. 

Andre løsninger

Hvis du skal på stranden med nogle veninder, er det også en mulighed at tage noget med hver. Du kan for eksempel tage kaffepulver eller kapsler med. Så kan din veninde tage varmt vand med i en termokande. På den måde kan I lave mange friske kopper kaffe i løbet af dagen. 

Husk blandingsforholdene

Hvis du skal lave en kande kaffe eller en masse iskaffe, så er det vigtigt at huske blandingsforholdene ordentligt. Man kan let komme til at blande det for stærkt eller for svagt, og det smager hurtigt underligt, hvis dette sker. Som regel står der blandingsforhold bagpå kaffen. Her kan man se, hvor meget vand der skal bruges i forhold til, hvor meget kaffe man skal bruge. Derved bliver det hurtigt lettere at blande det ordentligt. 

Nyd solen

Når du har formået at få kaffe med på stranden, er der ikke så meget andet at gøre, end at læne dig tilbage i en liggestol og nyde solen. 

Menu
Top