Udgivet i Strand & Sol

3 gode tips til den perfekte dag på stranden

Af Strandparasol.dk

Når sommeren nærmer sig, kribler det i mange danskeres fingre for at bestille en ferie til sydens sol og pakke tasken med alt dét, der skal bruges til en god stranddag. Du bør dog lige tage en dyb indånding, inden du lyner kufferten til, for langt de fleste danskere glemmer altid nogle helt basale ting, der er uundværlige på stranden.

I denne guide vil du få tre hurtige tips til, hvordan du pakker den mest optimale strandtaske, så du kan nyde sydens varme strande til fulde. Det værste, du kan udsætte dig selv for på ferien, er i sidste øjeblik at blive mindet om, at du har glemt at pakke nogle afgørende ting; forbered dig derfor allerede nu!

Rejs til sydens sol

Selvom du føler, at den danske sommer i år bliver helt anderledes end sidste år, er sandsynligheden dog ikke stor; Danmark ligger geografisk placeret uheldigt mellem flere farvande, og det betyder, at der skal meget til, før vandet bliver varmet godt op.

Af samme grund vælger mange danskere i stedet at rejse sydpå til eksotiske Amalfikysten, som betegnes som Europas smukkeste kyststrækning. Her får du rig mulighed for at gå på opdagelse på de mange strande, der hvert år byder gæster fra hele verden velkommen. Selvom Amilfikysten ikke lige ligger en kort køretur fra dit hjem, bør du alligevel pakke din taske med disse 3 tips i baghovedet:

Tip 1: Medbring altid en strandparasol

Det kan lyde som et underfundigt råd at komme med, men der er faktisk flere gode årsager til, hvorfor du bør medbringe din egen strandparasol. Den vigtigste funktion ved en strandparasol er, at den skærmer dig mod solens stråler. Når du er nede i sydens varme, vil du opleve kraftige solstråler end i Danmark, og den nordiske hud er mere udsat end andre. Under en strandparasol kan du finde skygge, som både beskytter din hud, men som også giver dig et pusterum, når varmen er mest ekstrem.

En medbragt strandparasol kan faktisk også være en smart økonomisk investering, da du slipper for at betale i dyre domme for at leje en parasol på stranden. Timeprisen kan ofte være meget høj, og så er det ikke sikkert, at hele din familie kan ligge i skygge under de strandparasoller, du lejer på destinationen.

Tip 2: Hav den rigtige solcreme med

Når du ikke ligger under en strandparasol, er det vigtigt, at du smører dig ind i den rigtige solcreme. Det er vigtigt at beskytte huden mod solens stråler, og med solcreme af høj kvalitet kan du både opnå beskyttelse, samtidig med at de gode stråler slipper igennem og giver din hud den sunde, brune glød.

Danskere bliver ofte rådet til at medbringe deres egne solcremer, da standarden i de danske butikker er anderledes fra andre lande. Her kan du hurtigt finde ud af, om solcremen indeholder parfumer eller andre tilsatte stoffer, som påvirker din krop eller fremkalder allergiske udbrud. På samme tid sættes der også en standard for effektiviteten, hvilket kan være afgørende for, om du tager skade af solen eller ej.

Tip 3: Køl din væske og mad ned

Det sidste tip, du bør skrive dig bag øret, inden du tager ned til sydens sol, er at pakke en form for køleelement med. Det kan være noget så simpelt som en termotaske, der kan foldes ud til en større størrelse, når du endelig er på stranden. En termotaske kan holde dine drikkevarer og din mad afkølet i lang tid, og det er både vigtigt og behageligt.

Det vigtige ligger selvfølgelig i, at du skal undgå, at din frokost bliver fordærvet i varmen. Det behagelige ligger i, at der ikke findes noget bedre end en iskold drink, når solen står højest på himlen. Som en ekstra bonus kan du også spare en del penge, hvis du drikker dine egne afkølede sodavand og øl i stedet for at betale overpris ved den lokale strandbar.

Find det du mangler på strandparasol.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 824 produkter fra mere end 94 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.310 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 08:59:25.

10
Produkttyper
824
Produkter
48
Brands
94
Forhandlere
1.310
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.