Hvor skal familieferien gå hen - her er 5 forslag hvor du er garanteret strand og sol

Drømmer du om at tage familien med på ferie sydpå? Til en destination der sikrer jer en ferie fuld af sol og varme, langsomme lune morgener på altanen og masser af timers leg i vandet? Der findes mange billige rejser sydpå, og her kommer fem gode bud på hvilken en, der skal være din og familiens næste.

Tyrkiet

Er du på jagt efter flotte sandstrande og klart vand - uden at skulle flyve i alt for mange timer? Så er Tyrkiet den oplagte destination. Tyrkiet er nemlig kendt for sine enormt fine strande og lækre badevand, og her er der mulighed for at dase i mange timer under den bagende sol, mens børnene bygger sandslotte i vandkanten.

Klimaet i Tyrkiet er ret varierende alt efter hvor i landet, som du befinder dig, men en ting er sikkert; om sommeren er der uden tvivl høje temperaturer, der sikrer, at du holder en afslappende daseferie.

Er børnene store nok til det, byder Tyrkiet også på mange spændende kulturelle og historiske oplevelser, som det er muligt at besøge, hvis I trænger til et afbræk fra afslapningen.

Budgetmæssigt er det muligt at holde ferie i Tyrkiet i alle prisklasser. Du kan vælge alt mellem lavprishoteller til luksus 5-stjernede all-inclusive hoteller. Tyrkiet er den destination indenfor den nærmeste rækkevidde, som byder på de bedste sandstrande og det klareste havvand, og derfor bør den helt sikkert komme med i dine overvejelser, hvis du ønsker en strandferie med familien.

Cypern

100 kilometer syd for Tyrkiet ligger næste bud på den oplagte feriedestination: Cypern. Beliggende i Middelhavet og kendt som en af de mest solsikre øer i dette hav, lokker Cypern mange badeturister til. Vandet er turkisblåt og udpeget som noget af det reneste i Europa, og derfor danner øer de perfekte rammer for en badeferie.

Med 340 solskinsdage om året i gennemsnit og et behageligt klima året rundt, er det svært ikke at holde af Cypern. Her er du og familien stort set garanteret godt vejr og gode feriedage.

Cypern er indbegrebet af alt det bedste fra den klassiske europæiske charterferie-destination. Her er strandpromenaden med hyggelige caféer og restauranter, hoteller med børneaktiviteter og skjulte strandperler.

Ønsker du en ferie med aktivitet, er der gode vandreruter på hele øen, og den er kendt som et vandsports-mekka. Her er gode muligheder for både at snorkle, dykke, surfe, sejle og havfiske. En ferie på Cypern bliver på ingen måde en kedelig ferie.

De Kanariske Øer

Ønsker du at rejse udenfor højsæsonen, stadig være sikret strand og sol men ikke skulle flyve for langt? Så er De Kanariske Øer svaret på dit ønske.

De Kanariske Øer er en øgruppe i Atlanterhavet ud fra Afrikas kyst. Øernes unikke placering gør, at de har et behageligt, lunt klima året rundt, men da øerne er en del af Spanien, er kulturen og maden som du kender det fra en ferie i Spaniens fastland.

De Kanariske Øer består af syv beboede øer; Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gomera, La Palma og Hierro. Øerne har hver deres kendetegn, men ens for dem alle er, at de byder på de bedste rammer for en badeferie. Har I tid og mulighed for det, er det også en oplevelse værd at rejse rundt mellem øerne, mens I er dernede.

Øerne er allesammen vulkan-øer, og derfor er naturen helt særlig. Har du måske nogensinde oplevet en sort strand før? Kan du lokke familien med, er det værd at besøge en vulkan eller tage ud og vandre i klipperne. Derudover byder øerne på et hav af udflugtsmuligheder, hvad enten det er en dyrepark, et vandland eller en sejltur, som I ønsker jer.

Thailand

Har du mod på at rejse lidt længere væk? Så flyv til Thailand. Thailand byder på den helt rette kombination af ingredienser for den perfekte badeferie. Landet har nemlig kridhvide strande, azurblåt vand og lækkert, eksotisk mad.

Når du lander på stranden i Thailand, ligner det Paradis. Alt er hvidt, blåt og lækkert så langt øjet rækker, og rejser de gennem landet vil du bare opleve den ene sandstrand hvidere end den anden.

I Thailand er det nemt at finde et hotel, der ligger lige ved stranden, og du behøver derfor ikke slæbe børnene med tværs gennem byen, våde og trætte efter en strandtur. Her er alt indenfor rækkevidde, og der kan bades, når I har lyst og slappes af, når det er det, som der trænges til.

Thailand byder på høje temperaturer året rundt, men da landet til gengæld er præget af regntid, er det en god ide at undersøge på forhånd, hvornår der er regntid i den del af Thailand, som du ønsker at rejse til.

Egypten

All-inclusive, morgengymnastik i poolen, hotellets egen strand, tennisbaner, legepladser, utallige vandrutsjebaner. Drømmer du om at tage familien med et sted hen, hvor I ikke behøver bevæge jer længere end til den nærmeste liggestol, når først I er nået frem? Ja, så er Egypten et godt bud.

Egypten er kendt for sine store all-inklusive hoteller, som opfylder hele familiens behov. Her kan I slippe børnene løs og selv dase den af på en liggestol. Her er uendelige mængder slush-ice, is og kolde colaer til børnene, og mange af de disse hoteller har også børneklubber, hvor børnene kan lege og hygge sig med andre.

Egypten byder rigtigt nok på meget kultur og historie, men landet byder også på luksus til sine turister. Drømmer I om sol, varme og luksus, så er et all-inklusive hotel i Egypten sagen.

Menu
Top