Bedste Maileg Strandtaske: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Strandparasol.dk » Alle guides » Strandtaske » Maileg Strandtaske

Du er landet på Strandparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg strandtaske. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg strandtaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Maileg strandtaske med solcreme og sodavand

1: Maileg strandtaske med solcreme og sodavand

Bedste pris: 116.10 hos Barnets Verden

Maileg musene har selvfølgelig deres strandtaske med til stranden. Deri har de drikkevarer og solcreme, så de er helt klar til en varm dag ved vandet. De små ting er lavet meget detaljerede, sødt og virkelighedstro, så barnets leg bliver realistisk. Den s… læs mere hos Barnets Verden >>

Billede af Maileg strandtaske med tilbehør

2: Maileg strandtaske med tilbehør

Bedste pris: 129.95 hos Ovellie

Fin strandtaske med tilbehør i bomuld og polyresin fra Maileg. Her får du en taske med solcreme og to sodavand, som dine Maileg venner kan hygge sig med. Det skal lige bemærkes, at solcreme og sodavand ikke kan åbnes. En perfekt accessories til dukkehu… læs mere hos Ovellie >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 20. maj:

Dyreste Maileg Strandtaske på listen er Maileg strandtaske med tilbehør fra Ovellie med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Strandtaske er Maileg strandtaske med solcreme og sodavand som du kan købe for 116.10 hos Barnets Verden. Forskellen på de to priser er 13.85 kr. – de 2 Maileg Strandtaske vi har fundet koster i gennemsnit 123.03 kr.
Ovenstående Maileg Strandtaske data og priser er hentet fra 2 butikker (Barnets Verden, Ovellie). Alle Maileg Strandtaske tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strandtaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Strandtaske blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strandtaske:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Strandparasol.dk

Mere med Maileg:

Er du vild med Maileg, men Strandtaske var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maileg: