Bedste Maileg Strandparasol: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Strandparasol.dk » Alle guides » Strandparasol » Maileg Strandparasol

Du er landet på Strandparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg strandparasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg strandparasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Maileg strandparasol, yellow stripe

1: Maileg strandparasol, yellow stripe

Bedste pris: 89.10 hos Barnets Verden

Maileg musene kan finde skygge under den fine parasol på en varm stranddag. Strandparasollen har gule og hvide striber, der matcher strandmusenes badehuse. Alder: Fra 3 år. Mål: 15 cm høj. Materiale: Bomuld og FSC-certificeret træ…. læs mere hos Barnets Verden >>

Billede af Strandparasol 15 Cm Fra Maileg

2: Strandparasol 15 Cm Fra Maileg

Bedste pris: 99.00 hos Stokværk

Når Solen Kommer Frem Er Det Vigtigt At Musene Kan Få Lidt Skygge. Musene Kan Nemt Komme Lidt Væk Fra Solen Med Denne Lækre Stribede Strandparasol i Vintagestil. Parasollen Er Flot Gul- Og Hvidstribet Og Har Et Stel Af Træ. Materiale: Fsc-certificeret Træ… læs mere hos Stokværk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 20. maj:

Dyreste Maileg Strandparasol på listen er Strandparasol 15 Cm Fra Maileg fra Stokværk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Strandparasol er Maileg strandparasol, yellow stripe som du kan købe for 89.10 hos Barnets Verden. Forskellen på de to priser er 9.9 kr. – de 2 Maileg Strandparasol vi har fundet koster i gennemsnit 94.05 kr.
Ovenstående Maileg Strandparasol data og priser er hentet fra 2 butikker (Barnets Verden, Stokværk). Alle Maileg Strandparasol tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strandparasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Strandparasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strandparasol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Strandparasol.dk

Mere med Maileg:

Er du vild med Maileg, men Strandparasol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maileg: