Bedste Konges Sløjd Strandparasol: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Strandparasol.dk » Alle guides » Strandparasol » Konges Sløjd Strandparasol

Du er landet på Strandparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd strandparasol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd strandparasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Konges Sløjd strandparasol, 200x160 UPF50+ - Midsummer

1: Konges Sløjd strandparasol, 200×160 UPF50+ – Midsummer

Bedste pris: 1499.00 hos Naturebaby.dk

Stor og flot solparasol fra danske Konges Sløjd – Parasolen består af en tyk rundstok af birketræ der er spidset af i enden – Skærmen af lavet i 100% genanvendt polyester. Parasolen har et knæk-system på midten af parasolpinden, således at den kan vinkles… læs mere hos Naturebaby.dk >>

Dyreste Konges Sløjd Strandparasol på listen er Konges Sløjd strandparasol, 200×160 UPF50+ – Midsummer fra Naturebaby.dk med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Strandparasol er Konges Sløjd strandparasol, 200×160 UPF50+ – Midsummer som du kan købe for 1499.00 hos Naturebaby.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Konges Sløjd Strandparasol vi har fundet koster i gennemsnit 1499 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Strandparasol data og priser er hentet fra 1 butikker (Naturebaby.dk). Alle Konges Sløjd Strandparasol tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strandparasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Strandparasol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strandparasol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Strandparasol.dk

Mere med Konges Sløjd:

Er du vild med Konges Sløjd, men Strandparasol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Konges Sløjd: